Politică de rambursări și returnări

Privind dreptul de denunţare a contractului, consumatorul trebuie să ştie că, din momentul în care a primit un produs comandat pe internet, are 14 zile pentru a-l returna, dacă nu este mulţumit de el; nu trebuie să invoce vreun motiv.

Important: Toate cheltuielile aferente returnarii vor fi suportate de catre dumneavoastra iar rambursarea contravalorii produsului/elor se va face in termen de 30 de zile de la retur.

Pentru a initia returul va rog sa ne transmiteti nume, telefon, numarul de comanda si ce produse doriti sa returnati la adresa de email: magazin@veterinarladomiciliu.ro

Produsele trebuie sa fie returnate în ambalajul original sau echivalent. Noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Vă rugăm sa folosiţi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului. Produsele alimentare si băuturile nu sunt returnabile.

SC JOYVET SRL va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului de către cumpărător.

În cazul în care SC JOYVET SRL nu poate livra comanda din cauză că produsul/produsele nu se afla in stoc, clientul va fi informat despre această indisponibilitate, iar sumele pe care acesta Ie-a platit in avans trebuie rambursate de comerciant în termen de maximum 30 de zile.

Pentru detalii suplimentare puteti consulta legislatia in vigoare accesand urmatoarele link-uri:

Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

In cazul in care doriti informatii suplimentare sau aveti neclaritati privind clauzele sau procedura de returnare ne puteti contacta prin e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site.