Ce spun parintii

prietenilor nostri

Very professionals veterinary doctors in Bucharest. Good advices and didn’t ripped me off like others do!

Burgas Ciper / Bella

Am primit tot suportul necesar cand am trecut cu Max prin cumplita lui afectiune – limfom. Va multumesc!

Andreea Ioana / Max

English speaking stuff. Fair prices. I needed to complete vaccination and passport for my new puppy. Nice veterinary clinic in Bucharest open 24/7

Andrew Morrisons

Calitatea serviciilor este de nota 20.
Multumim echipei si in special domnisoarei de la cosmetica.

Marin Toader

Mulțumita echipei, catelusa mea a fost diagnosticata corect și este sanatoasa. Multumesc pentru grija și suport!

Antim Dan

Recomand aceasta clinica veterinara pentru urgente veterinare cat si pentru chestii de rutina

Vladut Soceanu

Profesionalismul si respectul fata de pacient cat si de proprietar este de neexprimat, acestea combinate cu o atmosfera placuta si pozitiva ce reduce anxietatea si ” feeling-ul ” acela de atunci cand mergi doctor. Recomand cu cea mai mare, pacat ca limita este de 5 stele ca de altfel ar merita 100 !!

Yusuf A.

Recomand aceasta clinica veterinara . Am avut parte doar de experiente bune cu ei, simti ca le pasa cu adevarat de animalul tau. Au o inima mare, mare. Meritat 6 stele.

Andreea Ea

Vreau sa le mulțumesc din suflet pentru faptul că au salvat_o pe Oreo, cățelușa noastră mult iubită. Au fost zile de coșmar sa o vedem la perfuzii atâtea zile,dar medicii veterinari de aici au reușit să o salveze când chiar nu mai aveam nici o speranță. Sunt o echipa minunată, cu medici iubitori

AnaMaria i / Oreo

Medici veterinari fantastici și dedicați, am trecut prin clipe dificile, dar ei mi-au oferit și suportul moral sa trec peste. Oameni minunați într-o clinica veterinara minunată!!!!

Lazar Ioanaa