Veterinar la domiciliu

Clinica noastra oferta servicii medical – veterinare complete (cabinet veterinar, ambulanta veterinara, petshop, farmacie veterinara, radiologie veterinara full digitala, investigatii / analize veterinare, terapie intensiva si internat – toate NON STOP) pentru animale de companie.

Pentru urgente un medic veterinar se va deplasa la orice ora din zi sau din noapte la domiciliul dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Ai o urgenta? Suna acum! Fa o programare si venim la tine!

Alege solutia cea mai buna pentru tine si prietenul tau cel drag!

Clinica noastra detine 3 ambulante veterinare cu care acoperim toata zona Bucurestiului, dar si localitatile din judetul Ilfov (Chitila, Mogosoaia, Buftea, Dragomiresti, Chiajna, Tartasesti, Gulia, Pipera, Corbeanca, Saftica, Balotesti, Otopeni, Voluntari si altele).

Pasiunea pentru sanatatea animalelor si experienta medicilor nostri dobandita de-a lungul anilor in clinicile de top din Bucuresti, dar si experienta internationala ne recomanda in oferirea serviciului medical de inalta calitate pentru animalul dumneavoastra.

Cu o abordare pragmatica, orientata atat catre diagnostic, dar si catre tratament, dorim sa empatizam cu animalul dumneavoastra si sa ii oferim o calitate mai buna a vietii.

Credem cu tarie ca medicina preventiva sau anticiparea unor posibile afectiuni salveaza animalul de eventualul discomfort si pe dumneavoastra de timp si bani.

“Pana cand un om nu iubeste un animal, o parte a sufletului sau ramane nedesteptata.”

– Anatole France