Foresto – zgarda antiparazitara pentru caini si pisici

Foresto sub forma de zgarda se utilizeaza ca deparazitare externa pentru tratamentul infestatiilor cu capuse si purici la caini si pisici.

Foresto pentru pisici:

 • Pentru tratamentul si prevenirea infestarii cu purici (Ctenocephalides felis) de pana la 8 luni. Eficacitatea impotriva puricilor incepe imediat dupa aplicarea zgarzii.
 • Protejeaza imprejurimile animalului impotriva dezvoltarii larvelor de purici pana la 10 saptamani. Foresto poate fi utilizat ca parte a unei strategii de tratament pentru combaterea dermatitei alergice provocata de purici (FAD).
 • Produsul are efect acarcid (ucidere) de durata, (Ixodes ricinus, Rhipicephalus, turanlcus) si repelent (anti-hranire) eficacitatea impotriva infestarilor cu capuse (Ixodes ricinus) este de 8 luni. Este eficient impotriva larvelor, nimfelor si capuselor adulte.
 • Capusele deja prezente pe caine inainte de tratament nu pot fi ucise in 48 de ore dupa aplicarea zgarzii si pot ramane atasate si vizibile. Prin urmare, indepartarea capuselor deja prezente pe pisica, la momentul aplicarii zgarzii este recomandat. Prevenirea infestatiilor cu noi capuse incepe in doua zile dupa aplicarea zgarzii.
 • Ideal, aceasta zgarda antiparazitara trebuie sa fie aplicata inainte de inceputul sezonului cu purici si capuse.

Foresto pentru caini:

 • Pentru tratamentul si prevenirea infestarii cu purici (Ctenocephalides felis) timp de pana la 8 luni. Eficacitatea impotriva puricilor incepe imediat dupa aplicarea zgarzii.
 • Protejeaza imprejurimile animalului impotriva dezvoltarii larvelor de purici pana la 8 luni. Foresto poate fi utilizat ca parte a unei strategii de tratament pentru combaterea dermatitei alergice provocata de purici (FAD).
 • Produsul are efect acarcid (ucidere) de durata, eficacitatea impotriva infestarilor cu capuse (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus, Dermacentor reticulatus) si eficacitate repelenta (anti-hranire) impotriva infestarilor cu capuse (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus) pentru 8 luni.
 • Este eficient impotriva larvelor, nimfelor si capuselor adulte.
 • Capusele deja prezente pe caine inainte de tratament nu pot fi ucise in 48 de ore dupa aplicarea zgarzii si pot ramane atasate si vizibile. Prin urmare, indepartarea capuselor deja prezente pe caine, la momentul aplicarii zgarzii este recomandat. Prevenirea infestatiilor cu noi capuse incepe in doua zile dupa aplicarea zgarzii.
 • Pentru tratamentul infestarilor cu paduchi malofagi (Trichodectes canis).
 • Ideal, aceasta zgarda antiparazitara trebuie sa fie aplicata inainte de inceputul sezonului cu purici si capuse.

Actioneaza contra puricilor: DA, timp de 8 luni.

Actioneaza contra capuselor: DA, timp de 8 luni. Prevenirea infestatiilor cu noi capuse incepe in 2 zile de la aplicarea zgarzii, iar capusele prezente inainte de aplicarea zgarzii pot ramane atasate si trebuiesc extrase manual.

Actioneaza si ca deparazitare interna: NU.

Daca doriti sa comandati Foresto la un pret promotional, contactati-ne la 0726742842.

Daca aveti nevoie de ajutor, oricand specialistii nostri veterinari va pot ajuta in abordarea de diagnostic sau de tratament a diferitelor afectiuni. Nu ezitati sa apelati la un medic veterinar la domiciliu sau ne puteti vizita la una din clinicile noastre.

Articole cu subiect comun: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.